روستای درک چابهار، دیدار کویر و دریا در روستای درک

چابهار یکی از بکرترین و شگفت انگیز ترین مناطق ایران است و جاذبه های گردشگری متعددی دارد. برخی از جاذبه های این منطقه آن چنان کمیاب هستند که شاید نظیر آن در جهان بسیار محدود باشد. روستای درک چابهار یکی از جاذبه های بکر و خاص این منطقه بوده که چند سالی است توجه گردشگران را به خود جذب کرده است. رمل های کویری که رفته رفته به دریا ختم می شوند، در کنار نخلستان های سرسبز توجه هر بیننده ای را به خود جلب می کنند. در این مقاله قصد داریم درباره این روستا و جاذبه های گردشگری چابهار با شما صحبت کنیم. اگر علاقه مند به ایران گردی و سفری به دل طبیعت بکر هستید، مطالعه این مقاله را از دست ندهید.

 معرفی روستای درک چابهار

روستای درک یکی از زیباترین و خاص ترین مقاصد گردشگری در استان سیستان و بلوچستان به شمار می رود. درک (Darak) یا درگ در زبان محلی به معنای زندگی در کنار دره است. تلاقی کویر و دریا یک منظره طبیعی منحصر به فرد را در این منطقه پدید آورده و علت شهرت این روستا است.

در کنار زیبایی های طبیعی، فرهنگ بومی و اصیل مردمان این منطقه نیز حرف های زیادی برای گفتن دارد. بومیان منطقه اغلب بلوچ هستند و به مهمان نوازی معروف می باشند. چنانچه علاقه مند به ایرانگردی و کشف دنیای راز آلود طبیعت هستید، بازدید از این منطقه را به هیچ عنوان از دست ندهید.

آشنایی با اقلیم روستای درک

روستای درک چابهار مانند اکثر مناطق جنوب کشور، آب و هوایی گرم و خشک دارد. تابستان های این منطقه سوزان است؛ طوری که دمای هوا به بیش از 40 درجه سانتی گراد نیز می رسد. باران در این منطقه، بسیار کم و عمدتا در فصل زمستان می بارد. اگر قصد سفر به روستای زیبای درک را دارید، بهتر است از پاییز تا اواسط بهار از این منطقه بازدید کنید.

بهترین زمان سفر به روستای درک چابهار کی است؟

بهترین زمان برای سفر به این روستا زمستان است. در این فصل دمای هوا حدود 15 تا 20 درجه سانتی گراد است و بازدیدکنندگان می توانند با خیال راحت در آب و هوای معتدل، از طبیعت زیبای منطقه لذت ببرند.

طبیعت روستای درک چابهار
طبیعت روستای درک چابهار

آشنایی با جاهای دیدنی روستای درک

همانطور که گفته شد، این روستا طبیعت بکر و منحصر به فردی را در خود جای داده است. با سفر به این منطقه یکی از متفاوت ترین ایرانگردی های خود را تجربه خواهید کرد. در ادامه به منظور آشنایی بیشتر شما عزیزان به چند نمونه از مهمترین جاذبه های گردشگری درک اشاره خواهیم کرد.

چاه های آب شیرین؛ راز ناگفته ی دل کویر

شاید برای شما جالب باشد که بدانید در این روستا چاه های آب شیرین زیادی وجود دارد. این چاه ها درست در مجاورت دریا قرار گرفته اند. در حقیقت، در روستای درک چابهار تنها با دو متر حفاری به آب شیرین و گوارا دست پیدا خواهید کرد. مردم محلی با استفاده از چاه آب های شیرین درختان گرمسیری و محصولات کشاورزی مختلفی را پرورش می دهند. وجود این چاه ها یکی از شگفتی های طبیعت این منطقه به شمار می روند.

نخلستان های سرسبز؛ نمادی از جنوب

در کنار ساحل، نخلستان های زیبایی وجود دارند که به عنوان جاذبه های دیدنی این منطقه شناخته می شوند. گردشگران می توانند کنار این نخلستان ها قدم بزنند و ضمن لذت از طبیعت بکر، در کنار نخل های سرسبز عکاسی کنند.

کوه های مریخی؛ میراث کهن

 کوه های مریخی یا مینیاتوری، در فاصله نزدیکی (حدود 22 کیلومتر) از روستا قرار دارند و یکی از جاهای دیدنی مهم این منطقه به حساب می آیند. فرسایش کوه ها طی هزاران سال، این جاذبه طبیعی را ایجاد کرده است. نکته جالب اینکه قدمت برخی از این کوه ها به 5 میلیون سال قبل باز میگردد. ارتفاع این کوه ها از 5 تا 100 متر متفاوت است و از نظر ظاهری به کره مریخ شباهت زیادی دارد.

هر سال هزاران گردشگر ایرانی و خارجی برای تماشای این جاذبه طبیعی به چابهار سفر می کنند. با کمتر از یک ساعت رانندگی می توانید خود را از روستا به کوه های مریخی برسانید و از طبیعت زیبای آنها لذت ببرید.

ساحل درک؛ تلاقی کویر و دریا

 از ساحل درک به عنوان ساحل منحصر به فرد ایران یاد می شود، چون همانطور که گفتیم، در این مکان کویر و دریا به هم می رسند. نکته جالب این است که آب های این روستا محل تلاقی دریای عمان و اقیانوس هند نیز است. در این مکان می توانید سواحل شنی، مرجانی و ماسه ای را در کنار هم مشاهده کنید. علاوه بر این، ساحل درک جزو بکرترین و پاکیزه ترین سواحل ایران نیز است.

جذابیت دیگر این ساحل خواص درمانی آن است. اگر به درمان های طبیعی علاقه مند هستید، از ماسه های سفید این منطقه غافل نشوید. بررسی ها حاکی از آن است که ماسه های سفید این ساحل برای بسیاری از دردها و گرفتگی های عضلانی مفید هستند. اگر می خواهید ماسه درمانی را تجربه کنید، غروب به ساحل بروید، شن ها هنگام طلوع گرم نیستند اما هنگام غروب، گرمای روز را در خود ذخیره کرده اند و دردهای عضلانی را آرام می کنند.

 علاوه بر این، تماشای لحظه طلوع و غروب خورشید در ساحل، لذت سفر به این منطقه را برای گردشگران دوچندان می کند.

ساحل روستای درک چابهار کجاست؟

ساحل روستای درک
ساحل روستای درک

روستای درک بین بندرعباس و چابهار واقع شده است. این ساحل در فاصله 170 کیلومتری منطقه آزاد چابهار و در مسیر جاده ترانزیتی بندر کنارک به جاسک قرار دارد. گردشگران می توانند از دو راه زمینی و هوایی به این منطقه سفر کنند. برای سفر هوایی باید فرودگاه کنارک را به عنوان مقصد انتخاب کنید. پس از رسیدن به این فرودگاه، با طی کردن مسافتی حدود 135 کیلومتر به روستای درک خواهید رسید.

چنانچه قصد دارید از راه زمینی به این روستا سفر کنید، کافی است از شهر چابهار به سمت روستای زرآباد حرکت کنید. این روستا در فاصله حدود 10 کیلومتری از روستای زرآباد واقع شده است.

اگر مایل به اقامت در این روستا هستید، اقامتگاه های بومی و سنتی درک گزینه خوبی هستند. با اقامت در این مکان ها، می توانید تا حدی زندگی روزمره مردم بومی منطقه را از نزدیک لمس کنید. همچنین با فرهنگ غنی آن بیشتر آشنا می شوید. این انتخاب به پیشرفت اقتصادی روستا و مردمش نیز کمک می کند. از مزایای دیگر این اقامتگاه ها می توان به غذاهای سنتی آن ها اشاره کرد. این شرایط فرصت خوبی برای شکم گردی و آشنایی با غذاهای اصیل روستا را فراهم می کند.

تعطیلات خود را به درک بروید!

در این مقاله درباره روستای درک چابهار و جاذبه های دیدنی آن با شما صحبت کردیم. جالب است بدانید، این روستا در گذشته تقریبا ناشناخته بود اما این روزها مقصد بسیاری از گردشگران ایرانی و خارجی است. طبیعت بکر، پاکیزگی ساحل، تلاقی کویر و دریا، کوه های مریخی و غیره، همه و همه سبب شده اند تا گردشگران علاقه زیادی به بازدید از این منطقه داشته باشند.

 اگر بعد از خواندن این مقاله برای دیدن این روستا لحظه شماری می کنید، می توانید بلیط هواپیمای چابهار یا کنارک و یا تور چابهار را از هف هشتاد تهیه کنید. البته پیشنهاد ما برای بازدید از این منطقه، سفر با تورهای گردشگری است. معمولا تورهای گردشگری چابهار بازدید از روستای درک را نیز در برنامه خود دارند. شما می توانید با رزرو تور گردشگری از هف هشتاد، علاوه بر بازدید از این روستا، با سایر جاذبه های منطقه چابهار نیز آشنا شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا